Produkty pro yerba matte (4)

Chlorella

Chlorella

Chlorella je jednobuněčná zelená řasa, která se daří ve sladkovodních prostředích. Je vysoce ceněna pro svou hustou nutriční skladbu. Chlorella je zvláště pozoruhodná pro svůj vysoký obsah chlorofylu, který jí dodává živou zelenou barvu a přispívá k jejím detoxikačním vlastnostem. Jako výživový doplněk se chlorella často konzumuje ve formě prášku nebo tablet. Obvykle se používá k podpoře detoxikace, posílení imunitní funkce a podpoře celkového zdraví a pohody. EC číslo: 234-933-1 Molekulární vzorec: Al(OH)x(Cl)(3-x) CAS číslo: 12042-91-0
Meruňkové jádra

Meruňkové jádra

Rostlinné suché extrakty, Prunus armeniaca, specifikace prášku, cena a certifikát analýzy na vyžádání
Rajčatový protlak

Rajčatový protlak

Rajčatový protlak je koncentrovaná a hladká pasta vyrobená z zralých rajčat. Výrobní proces zahrnuje vaření rajčat po několik hodin, aby se odstranila nadbytečná voda, odstranění semen a slupky a vaření zbývající tekutiny, dokud se nestane hustým a bohatým koncentrátem. Tento konečný produkt má jasně červenou barvu, čerstvou a bohatou rajčatovou chuť a neobsahuje žádné nežádoucí přísady nebo umělá sladidla. Je také dobrým zdrojem lykopenu, silného antioxidantu, který se nachází v vařených rajčatech. Doba trvanlivosti rajčatového protlaku je přibližně 18 až 24 měsíců a měl by být skladován mezi 10 °C a 24 °C. Foodcom S.A. dodává rajčatový protlak v aseptických pytlích ve ocelových sudech o hmotnosti 230 kg. Díky své husté konzistenci a lahodné chuti je rajčatový protlak široce používán v pizzeriích, restauracích a cateringových společnostech jako základ pro omáčky v různých rajčatových pokrmech, jako jsou pizza a těstoviny.
CHARAS

CHARAS

CHARAS